НК «Верес» продовжує підтримувати соціальні ініціативи на Рівненщині. Народний Клуб став партнером проекту «Відкрий світ для дітей з аутизмом». Ініціатива спрямована на те, аби привернути увагу громадян України до проблем суспільства та долучити небайдужих людей до створення нового центру для дітей з аутизмом. А також – аби створити інформаційну хвилю та сформувати новий погляд на проблему аутизму.

Над створенням Центру для дітей з аутизмом в Рівному працюють громадська організація «Погляд», а також команда однодумців.

- Наразі ГО «Погляд» функціонує у приміщення площею 8 квадратних метрів, де зареєстровані 48 сімей. Зрозуміло, що нормально функціонувати в таких умовах вкрай важко. – каже координатор проекту «Відкрий світ для дітей з аутизмом» Любов АЛЬОШКО. - Дізнавшись про проблему, я і команда однодумців вирішили звернутися до міської ради, щоб та надала приміщення для нового великого центру. Влада пішла назустріч, а в нас виросли крила. І мрія почала ставати реальністю. Повноцінний центр з просторим навчальним класом, тренажерним залом та кухнею - буде слугувати місцем адаптації дітей до повноцінного існування в побутових умовах. Проект «Відкрий світ дітям для дітей з аутизмом» - це соціальна ініціатива, виключно благодійний проект з відкритою звітністю. Проект оціненно у 600 тисяч гривень, з яких за допомогою небайдужих громадян було зібрано 150 тисяч гривень. Допомога кожного є неоціненним дарунком для цих дітей.

Допомогти та приєднатися до проекту «Відкрий світ для дітей з аутизмом» усі охочі можуть просто зараз. Усі деталі за контактним номером телефону: (097) 809-13-24 (Любов Альошко).

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне )