З'явилося відео, на якому видно палія автомобіля y м. Рівне на вул. Коперніка 03.11.2016 р.

Відео:

Рівняни давайте об’єднаємо свої зусилля у боротьбі з паліями автомобілів, оскільки сьогодні під загрозою підпалу може опинитися і Ваше авто.

Нашій ініціативній групі за допомогою небайдужих людей вдалося отримати відео, на якому чітко видно втікача-палія одразу після здійснення ним злочину у м. Рівне на вул. Коперніка.

Прохання дивитися відео до кінця, оскільки на останніх кадрах видно безпосередньо самого палія, який після підпалу авто втікає по вул. Петра Могили в сторону вул. Дворецької.

Звертаємося до всіх, хто впізнає людей на наступному відео, був свідком цієї події чи 03 листопада 2016 р. у період з 15 до 16 години проходив по парку Богомолова, вулицях Коперніка, Петра Могили, Дворецька, район Пивзавод-Лагуна та бачив підозрілого чоловіка одягненого в чорну куртку, чорні спортивні штани, взутого в чорні кросівки з червоними смугами та червоною підошвою, з чорною пов’язкою, яка прикривала нижню частину обличчя та в капюшоні, чоловік мав при собі білий пакет, в якому була пляшка із займистою речовиною. Чоловіку на вигляд до 30 років, високий, худорлявий, особливі прикмети: борідка, великий ніс, клишоногість при ходьбі.

Перед здійсненням підпалу, який відбувся о 15 год 30 хв, цей чоловік приблизно півгодини ходив поблизу будівлі Пивзаводу на вул. Коперніка та в парку Богомолова.

Будь-яку інформацію про цього чоловіка просимо повідомляти по телефону (073) 072 40 23 або на електронну пошту: justice717@ukr.net.

Винагороду та анонімність гарантуємо.