Після мінімальної домашньої поразки від «Локомотива» головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний подякував підопічним за самовідданість на майданчику та нарікав на психологічну невпевненість гравців у завершальній фазі атаки.

- Ми детально вивчали стиль гри нинішнього «Локомотива». Знали, що вони намагатимуться тиснути на нас. Були до цього готові. І незважаючи на це – у першому таймі не зуміли нав’язати супернику свою гру. В перерві я вніс деякі корективи у гру. Ми трохи помінялися позиціями – і пішли моменти біля воріт суперника. У другому таймі наша команда виглядала дуже достойно. Могли декілька разів забивати. І я вже не назву це браком майстерності. Це наслідки невдалого старту сезону. Як розпочали з невдач – так і не можемо досі позбутися цього комплексу. Це вже на рівні психології десь.

«Локомотив» - це найважчий суперник із тих, з ким ми зіграли у першому колі. Вони дуже організовані. Але ми мали шанси виграти.

Помилився сьогодні наш голкіпер. Але ми не будемо перекладати усю провину за поразку на нього. Кожен може помилитися. І я – теж помиляюся. Думаю, ніхто не може дорікнути команді, що вона не хоче виграти, чи що хлопці погано грають. До гри – немає претензій. Тому ми працюємо далі. А справжні вболівальники повинні почекати. Я вірю, що нас «прорве» і результат прийде. Наше завдання незмінне – це вихід до плів-офф.

- Микола Дурбан вже не вперше виходить далеко з воріт. Втім, таке враження, потім він не знає, що далі робити з м’ячем. Це якась тренерська ідея, яку поки не вдається реалізувати?

- Так, є певні ідеї, напрацювання. Але йому поки не вдається їх виконувати. Ще одна з проблем у нас на воротарській позиції – це відсутність конкуренції. Є другий воротар Юрій Свинарчук, але він дуже травматичний і поки ніяк не може набрати форму.

Про це інформує Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне »