Слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області закінчили досудове розслідування по кримінальному провадженню за ч. 1 ст. 199 та ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підроблених марок акцизного податку та незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів).

В ході досудового розслідування встановлено, що підпільну діяльність з виробництва фальсифікованої горілчаної продукції, яка у подальшому реалізовувалася через мережу роздрібної торгівлі, організував 38-річний житель Львівщини.

Для незаконного виробництва горілчаного фальсифікату під ім’ям відомих українських та світових торгівельних брендів чоловік пристосував відповідне складське приміщення, використав спеціальне обладнання та підроблені марки акцизного податку.

У ході проведення слідчих дій у кримінальному провадженні вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на суму 1,8 млн грн, а також обладнання, що забезпечує її масове виробництво, на суму 4,7 млн грн.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень законодавством України передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Рівне нській області

pic

pic

pic