Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області проведено позапланову перевірку об`єкта «Реконструкція котельні студмістечка НУВГП» по вул. Чорновола, 49 у м. Рівному.

Під час перевірки посадовими особами Інспекції виявлені численні порушення містобудівного законодавства. Зокрема, в декларації про початок виконання будівельних робіт наведені недостовірні дані, проектна документація розроблена з порушеннями, відповідно, під час будівництва не було дотримано будівельних норм, державних стандартів та правил.

За результатами проведеної перевірки замовника будівництва ТзОВ «Альтернативна теплова компанія», проектувальника та підрядника притягнуто до відповідальності і оштрафовано на загальну суму 333,450 тис. грн, повідомила прес-служба ДАБІ України.

Як зазначили на сайті dabi.gov.ua 14 листопада, Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівне нській області проведено позапланову перевірку на об’єкті «Реконструкція котельні студмістечка НУВГП (із встановленням твердопаливних котлів)» у м. Рівне .

Під час проведення перевірки виявлено, що замовник здійснює роботи із порушенням будівельних норм, державних стандартів і правил. Крім того, встановлено, що у декларації про початок виконання будівельних робіт зазначено недостовірні дані, що дає підстави вважати об’єкт самочинним будівництвом. За результатами заходів держархбудконтролю реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт на даному об’єкті скасовано.