Фотосесія - універсальний подарунок до будь якого свята: День Народження, Новий рік, Миколая, вагітність подруги, народження дитини, хрестини і так далі. І універсальний тому, що підходить усім і на кожне свято. У подарунковий сертифікат можна включити: макіяж та зачіску, оренду студії або різноманітного виїзного декору.

Кому дарувати фотосесію?

Сім'я. Що може бути актуальніший чим подарунковий сертифікат на сімейну фотосесію, подарований на річницю весілля друзів, у відповідь на новину про очікуване поповнення сімейства, новосілля і навіть просто так!



pic

pic

pic

Дитина. Діти ростуть з неймовірною швидкістю! І також швидко міняється букет емоцій, поведінка, манери. Кожному батьку хочеться зафіксувати усі важливі моменти дитинства, щоб потім переглядати емоційні фотоальбоми знову і знову. Дитяча фотосесія в подарунок буде дуже до речі від хресних батьків, бабусь та дідусів та просто друзів.



pic

pic



pic

Начальник. З наближенням корпоративного свята або дня Народження шефа, колектив зазвичай впадає в ступор: що подарувати ЙОМУ? У нас є готове рішення: подарунковий сертифікат на бізнес-фотосесію! Підійде солідному як босові, так і стильною і витонченою бізнес-вумен. Такі фотографії завжди будуть до речі при створенні подальших портфелів.

Закохана парочка. Ви дізналися, що ваш друг або подруга зустрів свою улюблену половинку? Поспішайте порадувати щасливу парочку подарунковим сертифікатом на фотосесію Love Story! Ми використаємо красивий реквізит, ніжні і затишні локації фотостудії і створимо для пари справжню романтику.

Подруга, сестра, дружина… Дівчата обожнюють фотографуватися і будуть у захваті від такого подарунка. А деякі дівчата, навпаки, завжди мріяли про професійну фотосесію, але не наважувалися на неї.



pic

pic

Замовити подарунковий сертифікат можна у фотографа Олени Чаборай за телефоном 067-602-48-05, або написавши у приватне повідомлення у соцмережах: Facebook VK Instagram



pic