Кожна людина має свого Ангела-охоронця. І 25 листопада День Ангела відзначають Дмитро, Іван, Костянтин, Степан, Борис та Лев.

Значення імені Дмитро

Дмитро надзвичайно вольовий чоловік, може вибухнути, з ним складно спілкуватися. Розумний, наполегливий, винахідливий, не боїться праці. Колеги цінують в ньому товариськість, здатність легко переживати невдачі. У підсумку Дмитра просуваються по службі, особливо процвітають в тих професіях, де потрібне спілкування з людьми.

Дмитро обожнює затишок, комфорт, красивих жінок і різноманітні задоволення. Йому важко обмежувати себе в чому-небудь. Щоб створити Дмитру необхідний рівень життєвого комфорту, дружині доведеться чимало поламати голову.

Значення імені Іван

Іван суперечливий. В його характері зібрані різноманітні відтінки. Але він надійний, добрий, вміє постояти за себе і за своїх близьких людей. Іван вірний друг, володіє великою силою волі. Він не злопам'ятний, вміє прощати. Але так само він уміє і дати відсіч.

Власник імені Іван може тверезо оцінити ситуацію і буде діяти з користю для справи. Не боїться братися за нові справи, здатний доводити їх до кінця. Для Івана головне - займати не останнє місце в цьому житті. До цього його честолюбство і прагне.

Значення імені Костянтин

Костянтин - відповідальна та сумлінна людина. При цьому хитрий і впертий. Але справі, якою займається, віддає всю душу. Має сильно розвинену уяву. Може дратуватися через дрібниці. Характер Костянтина складний і суперечливий, це дивовижна суміш постійності з непостійністю.

У нього тонке чуття на те прекрасне, що різною мірою є майже в кожній людині. Він, крім того, великий любитель вишуканого, хоча нерідко приймає за нього чисто зовнішні атрибути, визнаючи, правда, потім свою помилку. Це означає, що він може захопитися яскравою, ефектною жінкою, усвідомлюючи, що її блиск - показний і за ним ховається душевна і моральна порожнеча.

Значення імені Степан

У Степана безліч друзів і знайомих. Таке враження, що його знають скрізь і для нього відкриті всі двері. Йому необхідно суспільство, а точніше - глядачі. Моментально орієнтується в незнайомій обстановці. Чоловіче суспільство йому швидко набридає, жіноче - ніколи. У присутності дам він веселий, розповість сміливу історію, знайде для кожної жінки комплімент.

Степан - добра людина, недовго пам'ятає образи, майже не втручається у фінансові справи дружини, не упускає можливості заробити.

Значення імені Борис

Бориси розумні, досягають великих успіхів. Серед них часто зустрічаються ділові люди. Не позбавлені почуття гумору, цікавляться політикою і футболом. Всіх життєвих благ зазвичай домагаються самі. Не жадібні, люблять бути великодушними, піклуються про батьків.

Віддані роботі, можуть настільки захопитися нею, що забудуть про сім'ю. З цим майбутній дружині Бориса доведеться миритися, оскільки він все робить в ім'я благополуччя сім'ї. Сім'я для нього - тиха гавань, тил, де він набирає сил для реалізації своїх честолюбних задумів.

Значення імені Лев

Лев наполегливий в досягненні мети, сумлінний у справах і обіцянках і завдяки цим якостям згодом займає непогане положення в суспільстві. У нього мало заздрісників і недоброзичливців. Та це й не дивно: він немов випромінює тепло і доброту, готовність завжди прийти на допомогу.

Є в них і такі цінні якості, як терпимість і гнучкість, вміння відмовитися від бажаного. Але стриманість Льва-керівника не безмежна, і після ряду м'яких, коректних і важливих за формою зауважень він може дозволити раптом вибухнути гнівом. Дружина його повинна відчувати той момент, коли довге терпіння чоловіка вичерпається.