Гороскоп на сьогодні, 27 листопада, для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні непогано влаштувати у себе вдома справжній свято, покличте в гості друзів. І не треба прив'язувати свято до якогось приводу чи дати, можна просто організувати звичайні дружні посиденьки — вони в п'ятницю обіцяють пройти на диво весело і душевно. Вам не слід зловживати спиртними напоями і уникати слизьких тем у спілкуванні.

Телець

Сьогодні з самого ранку вам може не давати спокою якась глобальна ідея. Ви будете обдумувати її цілий день, однак, швидше за все, до самого вечора з цієї ідеї так нічого путнього і не народиться. Зате, якщо все-таки народиться, це буде дійсно щось з чимось.

Близнюки

Сьогодні вас може відвідати нудьга. З одного боку, в душі вам буде хотітися зайнятися хоч чим-небудь цікавим. З іншого ж боку, шансів для цього буде, на жаль, небагато. Не варто очікувати, що хтось з оточуючих візьме ініціативу на себе і виведе вас з цього стану.

Рак

У роботі і в бізнесі, а також щодо грошей слід бути дуже обережними — навіть маленькі неточності можуть вам дорого обійтися. Крім того, у вашому оточенні є людина, яка дуже корислива і дуже нечесна. В результаті її дій ви можете сьогодні сильно постраждати фінансово.

Лев

Вам сьогодні варто остерігатися несподіваних проблем в особистому житті. У першій половині дня ваша агресивність у відносинах з оточуючими, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких та родичів. До кожної проблеми вам варто знайти конструктивні рішення, або піти на компроміс.

Діва

День схиляє його до того, щоб помічати навколо будь-які смітинки, тому ви будете з усіх сил намагатися навести чистоту. Втім, не менше звичайного бруду (а може бути, навіть більше) його здатні вивести з себе недоліки оточуючих: їх неідеально чисті вчинки і слова. Навряд чи сьогодні ви зможете втриматися від спокуси сказати кому - небудь про це прямо.

Терези

Сьогодні ви будете схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найменшому, питанні. Неясність у справах або в словах буде вас дратувати, змушуючи вникати в них до тих пір, поки не залишиться білих плям. Це дозволить вам уникнути помилок і неприємностей. Правда, оточуючим може не сподобатися ваша наполегливість у пошуку правди, і можливі дрібні конфлікти.

Скорпіон

Постарайтеся сьогодні зберегти позитивний заряд протягом дня і намагайтеся не слухати скарги оточуючих на важке життя. Не дозволяйте енергетичним вампірам харчуватися вашою енергією. Всі увагу надсилайте на важливі справи, а увечері постарайтеся відпочити на самоті.

Стрілець

Якщо сьогодні ваша кипуча діяльність буде спрямована в яке-небудь корисне русло, ви за один тільки день здатні зробити стільки, скільки інші не змогли б і за місяць. А от якщо ця енергія буде спрямована кудись не туди, справа може закінчитися емоційним вибухом.

Козеріг

Дуже вдалий день з хорошою енергетикою. Ви будете успішні, кмітливі, дотепні, ваш гарний настрій буде передаватися оточуючим. День гарний для отримання потрібної інформації та приємного спілкування з друзями.

Водолій

Можуть загостритися стосунки з друзями або через них. Тому намагайтеся звести спілкування до мінімуму або обходити гострі кути. Наберіться терпіння, не хандрити і не капризуйте. Сьогодні вірогідні приємні подарунки та приємний час з улюбленими в хорошій, веселій компанії.

Риби

Сьогодні вам варто бути уважнішими до дрібниць і деталей, так як ви можете наробити помилок. Самопочуття і настрій будуть важливими, це відіб'ється на всіх ваших справах. Можливі причіпки з боку начальства.