З 28 листопада по 7 грудня відбудуться профорієнтаційні заходи для людей з інвалідністю.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів, який відзначатиметься 3 грудня, Рівне нщина долучиться до Всеукраїнської Декади зайнятості.

З 28 листопада по 7 грудня у рамках обласного Декадника заплановано наступні заходи:

28 листопада

11.00 – робоча зустріч на тему «Стосується кожного» із соціальними партнерами щодо вдосконалення шляхів співпраці з надання послуг особам із інвалідністю (Рівне нський МЦЗ),

11.50 – профінформаційний захід за принципом «послуги під єдиним дахом» для осіб із обмеженими можливостями (Рівне нський МЦЗ),

Протягом дня у Рівне нському центрі профтехосвіти ДСЗ -консультації психолога та вихователя РЦПТО ДСЗ.

29 листопада

10.00 – онлайн-аукціон претендентів на заповнення вакантних посад, міжрайонний ярмарок вакансій для осіб із інвалідністю м. Рівного, Рівне нського й Сарненського районів (м.Рівне , Рівне нський МЦЗ).

30 листопада

11.30 – Урочисті заходи в рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів, організовані Рівне нською облорганізацією Українського товариства сліпих (м.Рівне , зала камерної та органної музики Рівне нської обласної філармонії).

Впродовж дня – в усіх базових центрах зайнятості -індивідуальні консультації для осіб із інвалідністю.

1 грудня

- у Костопільському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ - майстер-класи для дітей-інвалідів Костопільської СЗШ-інтернату І-ІІ ступенів,

- у Рівне нському НРЦ «Особлива дитина» - виїзна акція Рівне нського ЦПТО ДСЗ,

- у Клеванській СЗОШ - інтернаті № 1 для слабозорих - надання перукарських послуг дітям-інвалідам, профорієнтаційний урок, проведення майстер-класів за професіями «Офіціант» та «Квіткар»,

- у Рівне нському обласному госпіталі ветеранів війни - надання перукарських послуг для учасників АТО, які проходять реабілітацію, зустріч з учасниками АТО, які мають інвалідність.

2 грудня

11.00 – Екскурсія для безробітних із інвалідністю з метою презентації освітніх послуг Рівне нського ЦПТО ДСЗ (м.Рівне ),

12.00 – засідання круглого столу спільно з соціальними партнерами щодо проблемних питань у наданні послуг особам із особливими потребами (м.Костопіль, Костопільський РЦЗ).

14.00 – Урочисті заходи в рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів, організовані Рівне нським територіальним центром соціального обслуговування інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату (м.Рівне , КЗ «Міський Будинок культури»).

5 грудня

10.00 – семінар для осіб із інвалідністю за участю громадського діяча Н.Колесової «Твій успіх – у твоїх руках» (Рівне нський МЦЗ),

10.00 – семінар-тренінг для осіб із інвалідністю за участю фахівців Рівне нського обласного об’єднання громадян «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» (Рівне нський РЦЗ).

6 грудня

в усіх базових ЦЗ – семінари для роботодавців «Стимули для роботодавців у випадку прийняття на роботу осіб із числа інвалідів».

7 грудня

10.00 – семінари для осіб із інвалідністю за участю представників місцевих центрів із надання безоплатної вторинної правової допомоги (Рівне нський та Костопільський РЦЗ).

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.