Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ОвенНавіть якщо ви не дуже любите інтелектуальні дискусії, сьогодні ви можете зробити виключення з правил. Причому, чим гаряче спір вийде, тим краще. Мета цього проста: ви настільки впевнені у своїй інтелектуальній перевазі, що не проти продемонструвати його всім навколо.

Телець Сьогодні успішна стратегія повинна бути проста: ніякої хитрості, обману і спроб щось приховати. У всіх сферах життя — і в дружбі, і в роботі, і в коханні — вам допоможуть щирість і чесність. Чітко сформульована мета відкриє перед вами нові можливості.

Близнюки Вам сьогодні буде вкрай складно визнати, що оточуючі мають право на особисту думку. Ваші спроби відстояти свою правоту зіткнуться з запеклим протистоянням. Нехай буде так. Не намагайтеся сперечатися. Час розсудить, хто був правий, а хто помилявся.

Рак Сьогоднішні ваші рішення можуть здаватися оточуючим парадоксальними. Насправді ж ви будете прораховувати ситуацію на кілька кроків вперед, будуючи сміливі і далекосяжні плани.

Лев Сьогодні ви зможете сповна насолодитися кожною хвилиною. Відпочиньте від справ і займіться тим, що ви любите. У цей день не варто поспішати, просто знаходитесь в гармонії з світом і відчуєте, що таке справжні почуття і справжнє життя.

Діва Багато перешкоди, на які ви будете натикатися сьогодні, створені вами, причому, давно. Можливо, причина у вашому характері. Вам потрібно бути добросердечним з оточуючими, і тоді вони дадуть відповідь вам взаємністю. А поки там, де ви шукайте допомоги, ви натрапите лише не нерозуміння і байдужість.

Терези В цей день ваші справи будуть йти гладко, відносини з оточуючими будуть складатися легко. Ви будете притягати оточуючих. День гарний для придбання домашніх вихованців і покупки предметів побуту.

Скорпіон Це складний, напружений час, який потрібно просто перечекати. Особливих успіхів сьогодні не буде, а втомитеся набагато більше звичайного, навіть якщо не зробите нічого особливого. Все доведеться робити через силу. Не переконуйте себе в тому, що кращий відпочинок — це зміна діяльності. Саме сьогодні корисніше для вас повне неробство.

Стрілець Цей день може відкрити нові перспективи і принести нові знання. Можливо, ви зможете побачити в новому світлі те, що здавалося вам звичним і не викликає інтересу. Спробуйте переглянути професійні завдання, змінити ставлення до них. Це допоможе вам надалі краще зорієнтуватися в ситуації.

Козеріг Ваші працездатність і активність призведуть до того, що доходи можуть рости. День не обіцяє бути легким, але завдяки готовності боротися і вміння підлаштовуватися під ситуацію ви зможете добитися непоганих результатів навіть в самих ризикованих своїх починаннях.

Водолій Сьогодні можуть виникнути труднощі в роботі. Вони будуть пов'язані з тим, що ваші конкуренти вибирають нечесні методи. Вам доведеться вирішувати, наслідувати їх прикладу або зберегти вірність своїм принципам. Можливі незначні розбіжності з керівництвом, діловими партнерами. Боротися з труднощами немає сенсу, та й сил для цього не вистачить. Краще відпустіть ситуацію, почекайте більш зручного години.

Риби Сьогодні всі ваші дії можуть мати кармічне продовження, особливо якщо ви підете проти своїх принципів. Можливі незначні розбіжності з керівництвом, діловими партнерами. Постарайтеся бути в тонусі, тримати себе в руках, максимально швидко орієнтуватися в ситуації.