Гороскоп – багатогранний і дуже інформативний інструмент, завдяки якому нам, звичайним людям, дається можливість одним оком заглянути в недалеке майбутнє і дізнатися ті чи інші цікаві речі.

2017 рік обіцяє людству масу феєричних емоцій, які часом кружляють голову і змушують робити необдумані вчинки і приймати ризиковані рішення. Абсолютно всім знакам Зодіаку варто бути готовими до того, що наступаючий рік принесе надзвичайну жагу до життя і прагнення отримувати насолоду від всього: від їжі, від розваг, від шопінгу, а також від спілкування з протилежною статтю.

Тому, слід бути вкрай обережними у своїх бажаннях. дізнатися про який і допоможе наш любовний гороскоп на 2017 рік для знаків Зодіаку. Зірки будуть пропонувати масу спокус, але, головне, небесні світила допоможуть практично кожному знаку в любовній сфері. Потрібно лише прислухатися до свого світовідчуття.

Якщо Ви самотні на даний момент, 2017 рік Вогняного Півня підкидає Вам відмінний шанс відшукати свою другу половинку. Якщо у Вас вже є кохана людина – з долею грати не варто, протягом усього року Вогняного Півня постарайтеся не залишати свою любов на самоті.

Овен 2017 рік обіцяє бути спекотним. Всіх представників знаку чекає неймовірний вир почуттів. Романтичні переживання, любовні божевілля і неприборкані пристрасті доведеться випробувати і вдосталь покупатися в лавині пристрастей всім Овнам. Перша половина року обіцяє нелегкий вибір між кількома гідними претендентами на роль другої половинки. Починаючи з літа ситуація владнається і будь-який вибір Барана принесе лише приємні емоції та яскраві незабутні моменти.

Телець Перша половина 2017 року принесе Тельцям сплеск на любовному фронті і бурю нових, приголомшливих емоцій. Вільні Тельці скористаються моментом і зав’яже роман, який загрожує перерости в щось більше, ніж просто пристрасть. Для Тельців, пов’язаних узами шлюбу, це час для внесення свіжого дихання у відносини зі своєю коханою людиною. Друга половина року закрутить Тельцям голову і їм захочеться випробувати абсолютно інші, незвичні враження. Цей період особливо небезпечний адюльтерами. Щоб Телець не дивився в іншу сторону, його партнерові потрібно піти на сміливі експерименти та внести новизну у ваші стосунки.

Близнюки У першій половині 2017 року уми Близнюків будуть займати аж ніяк не любовні справи. Однак, якщо в їх житті вже є або з’явиться людина, що претендує на звання другої половинки, Близнюки докладуть максимум зусиль, щоб утримати його. Для серйозних відносин хороша якраз друга половина року. Близнюки перестануть розриватися між двох вогнів – роботою і любов’ю. Остаточно і безповоротно вони зроблять вибір на користь почуттів.

РакНа початку 2017 року Раки будуть легковажні, перемикаючи свою увагу з одного романтичного об’єкта на інший. Навіть, якщо сам Рак буде впевнений у серйозності своїх почуттів, вимоги та запити, що пред’являються Раком до свого обранця або обраниці, будуть дуже високі. І лише влітку ситуація більш менш зміниться, опустивши витає в хмарах Раку на землю. Стосунки, зав’язані в цей час, мають всі шанси на успіх. Нове знайомство може запросто стати майбутнім шлюбом.

ЛевНа Львів, як з рогу достатку, будуть сипатися можливості і спокуси. Така кількість претендентів на серце Лева зіб’є його з пантелику. Вибір буде вкрай важким, але вибирати все одно доведеться. Ближче до осені любовний фронт стихне і настане спокій. Левам потрібно покопатися в своїй душі і прийняти остаточне рішення, керуючись серцем. Якщо це любов – потрібно всіма силами намагатися утримати її, якщо ж просто симпатія – краще розлучитися, щоб звільнилося місце для справді важливого людини.

Діва Вже хто-хто, а Діви точно будуть знати, чого вони хочуть у 2017 році. Впевненість у своїх силах і бажання діяти, дароване зірками, зіграють Дівам на руку і допоможуть у пошуку приємного людини для романтичних відносин. Діви будуть вкрай рішучі і незалежні, ніж залучать багатьох шанувальників уже в другій половині року. Однак не варто заноситися. Самовдоволення ще нікого не красило.

Терези Небесні світила рекомендують Терезам бути обережніше з почуттями протилежної статі весь 2017 рік. З січня по липень Терезам потрібно проявити особливе чуття і спробувати не розбити нічиє серце, так як саме в цей час представники знаку налаштовані лише на грайливий флірт. У другій половині року Терези знову впадуть у крайність. Тепер вже їхні відносини загрожують стати надто серйозними. Цей знак Зодіаку буде тягнути до сімейного затишку та тепла домашнього вогнища. Заради цього Ваги будуть навіть готові зв’язати себе шлюбними узами.

Скорпіон Протягом всього 2017 року Скорпіони не будуть відчувати дефіцит уваги від протилежної статі. Зірки подарують Скорпіонам небувалий шарм, чинити опір якому майже неможливо. Любовний потенціал Скорпіонів в 2017 році досягне свого апогею. Незважаючи на прихильність постійності, Скорпіонів не раз будуть терзати сумніви, спокуси. Особливо це буде відчуватися восени-взимку. Щоб несерйозні потягу не збили Скорпіона з пантелику, йому і його партнеру потрібно внести в свої відносини елементи гри і крапельку новизни.

Стрілець Небесні світила будуть наділяти Стрільців романтичним потенціалом, так що весь 2017 рік буде проходити під знаком любові. Зазвичай безтурботний і кілька вітряний Стрілець відзначиться небувалої глибиною почуттів і дивовижною постійністю. У наступаючому році самотні Стрільці зустрінуть свою справжню любов, а ті, які вже знаходяться в парі, зміцнять свої відносини. Стрільцям лише потрібно бути уважнішими і відкласти на якийсь час свої коливання і зайву повільність. Не потрібно довго зважувати кожне рішення, а то кохану половинку відведе з-під самого носа хтось більш рішучий.

Козеріг У наступаючому році Козероги відчують приплив небувалої господарності. Другій половинці цих знаків Зодіаку можна тільки позаздрити. Головне, щоб любов до чистоти і порядку не вилилася у сварки на побутовому ґрунті. Зірки дарують Козерогам шанс вивести існуючі відносини на новий, більш якісний і чуттєвий рівень. В пошуку другої половинки буде супроводжувати удача, а Козерогам, які перебувають в парі, пора б задуматися над наступним кроком: народження дитини, одруження, переїзд і т. д.

Водолій Якщо до початку 2017 року Водолій ще не зробив свій вибір, то остаточно визначитися в першій половині наступного року у нього навряд чи вийде. Занадто багато претендентів на роль другої половинки закрутять голову Водолію, який і сам ще не буде готовий до серйозних стосунків. Лише з осені зірки звернуть свій погляд на Водоліїв, підштовхуючи цих норовливих носіїв знака перейти від флірту до відповідальних дій. Якщо Водолій зустріне справжню любов, то повністю розчиниться в ній, а відносини будуть довгими і щасливими.

Риби Рибам буде складно приділяти увагу своїй другій половинці і сім’ї протягом усього року. Вони б і раді присвятити всього себе цілком і повністю своєї любові, але їх то і справа будуть відволікати непередбачені обставини і якісь зовнішні події. Однак для Риб, які не пов’язані узами шлюбу і не складаються в парі, ніякої небезпеки немає. Навпаки, 2017 рік, а особливо друга його половина надасть Рибам величезну кількість можливостей для флірту, знайомства і зав’язування серйозних відносин.

Джерело: 2017rik.pp.ua