До Рівного завітав київський гурт в рамках концертного туру на підтримку нової акустичної програми у супроводі струнного квартету - «Твоя Vivienne Mort».

Vivienne Mort - це втілення жіночності та справжньої творчої харизми. Вони увійшли до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів рейтингу одразу за «ВВ» і Pianoбоєм.



pic



pic



pic

"Концерт розпочався на тихій, ніжній, милозвучній ноті. Фортепіано звучало шедеврально, та вдало підкреслювало неймовірний вокал Дани (вокалістки гурту). Вона виконала як і популярні пісні, які полюбилися вже давно слухачам, так і нові, які шанувальники гурту ще не чули. Допомагали співати і глядачі (слухачі), що було надзвичайно приємним для виконавців. Пізніше на сцену запросили струнний квартет. Завдяки скрипкам та контрабасу мелодії звучали по-особливому. Під час концерту кружляла магічна атмосфера, яка заворожила глядачів. Не можливо було відрвати очей та вух від цієї фантастичної музики та чистого вокалу. Що є основним на сольних концертах - так це імпровізація, як зі сторони вокалістки, так і Олександра, який бездоганно грав на фортепіано. Всі були задоволені. Все було класно," - ділиться враженнями Даша Онищук.



pic



pic



pic