17 дорожньо-транспортних пригод сталось учора за день у Рівному, ще 4 патрульні зафіксували на трасі Київ-Чоп. У 2 з них потраждали люди, 1 дорожньо-транспортна пригода виявилась зі смертельними наслідками, 4 особи отримали різного роду травми в наслідок ДТП.

За наслідками учорашнього дня патрульні вже склали 2 постанови за ч. 1 ст 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху, 3 протоколи за ч. 4 ст. 140 КУпАП (Порушення, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та видано 5 приписів на відповідальних осіб на усунення недоліків.

Шановні водії! Не забувайте про пильність та обережність на дорозі, зважайте на складні погодні умови та слизьке дорожнє покриття.

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нічне патрулювання у місті Рівному: ДТП у центрі та неадекватний чоловік [ВІДЕО]

У Рівному в ДТП потрапило патрульне авто [ФОТОФАКТ]

На Рівне нщині сталася смертельна ДТП [ФОТО]

У Рівному сталася ще одна ДТП [ФОТОФАКТ]

Чи безпечно на рівненських дорогах? [ВІДЕО]