Рівненська область: за минулу добу рятувальники чотири рази надавали допомогу учасникам дорожнього руху по буксируванню транспортних засобів.

Так 29 листопада о 10:10 поблизу села Береги Млинівського району бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу по буксируванню перекинутого на узбіччя дороги автомобіля «BMV 520».

Об 11:45 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Синів Гощанського району рятувальники відбуксирували на проїжджу частину дороги автомобіль «Volkswagen Т4», який злетів у кювет з подальшим перекиданням.

О 18:08 неподалік села Руда-Красна Рівне нського району співробітники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини витягнули з кювету автомобіль «ВАЗ 2101», що мало не з’їхав у річку Стубла.

30 листопада о 05:05 поблизу села Хотинь Рівне нський район черговим караулом аварійно-рятувальної частини із снігового замету був звільнений вантажний автомобіля.



pic

Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.