Від громадської діяльності може змусити відмовитись людська байдужість.

ДОВІДКА: Дмитро Котляров народився у Рівному. Навчався в ЗОШ №23 на Ювілейному. Після закінчення вступив в НУВГП за спеціальністю "Архітектура". Випустився з "водного" з дипломом магістра архітектури. По тому три роки викладання у альма-матер. Практичну діяльність як архітектор почав ще на 4 курсі. Наразі практикуючий архітектор у МОСТ.

**************************************************************************************

Розкажіть про напрямок в громадській діяльності, який Ви обрали? У сфері громадської активності виступаю у ролі урбаніста та дослідника міського середовища. Разом з творчим колективом розроблено декілька містобудівельних концепцій та пропозицій: "зеленка", Пересопницький бульвар, конкурс на зупинку Рівного. В урбаністиці просуваю теорії сталого розвитку міста.

Яка мета і цілі? Головна ціль як громадського активіста - формування бюргерської свідомості у рівнян і, як наслідок, еволюція міського середовища.

На що готові заради досягнення цілей? За ради цілей готовий працювати.

Як би Вам дали 1 000 000 гривень - на що б ви їх витратили? Якби мав мільйон - як випливає з позиції урбаніста, витратив би його на початок розробки стратегії розвитку міста.

Що може змусити Вас відмовитися від активної громадської діяльності? Від громадської діяльності може змусити відмовитись людська байдужість.

Яке місто у світі на Вашу думку, є ідеальним? Ідеальне місто - однозначно Стокгольм.