Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Успіх в справах буде супроводжувати сьогодні тільки сміливих і розумних людей, які можуть знаходити вихід з будь-яких життєвих ситуацій. Варто уважно слідкувати за ситуацією, що виникла, тоді вам вдасться уникнути різного роду конфліктів. Не варто робити серйозні покупки.

Телець Проблеми, які можуть виникнути у вас сьогодні, постарайтеся не вирішувати самі, а краще зверніться до психолога, або просто до вірного друга, якому небайдужі ваші життя і доля. В іншому випадку ви можете втратити чудову можливість правити похитнулося становище на службі і в сім'ї.

Близнюки Сьогодні ви схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найменшому, питанні. Неясність у справах або в словах буде вас дратувати, змушуючи вникати в них до тих пір, поки не залишиться білих плям. Це дозволить вам уникнути помилок і неприємностей.

Рак Сьогодні зірки радять вам серйозніше ставитися до своїх снів. Вони обіцяють бути яскравими як ніколи, а межа між ними і реальністю — на подив хиткою. Можливо, сон дасть вам цінну пораду, а може бути виявиться віщим.

Лев Сьогодні в розмовах ви то і справа можете проявляти неуважність або втрачати нитку розмови, і все із-за того, що співрозмовники будуть змушувати вас нудьгувати. Звичайні побутові теми або світські плітки набили оскому, а по-справжньому розумного співрозмовника треба знайти. Краще попрацюйте, а вечір проведіть з тим, з ким і без слів добре.

Діва Сьогодні велика ймовірність майнових і фінансових суперечок. Якщо вони у вас давно назріли, то уникати їх не варто, проте стежте, щоб ваші емоції не виплеснулися за край. В іншому випадку, конфлікт може виявитися болісним і затяжним.

Терези Сьогодні ви будете налаштовані романтично і можете потрапити в полон власних ілюзій. Можливо, що дехто навмисно буде вводити вас в оману, переслідуючи свої корисливі цілі. Не приймайте важливих рішень і не будьте занадто довірливими, щоб завтра не розчаруватися.

Скорпіон Ви повинні бути обережні у висловлюваннях. Більше слухайте — і вам відкриється те, що ви повинні знати. Але не провокуйте ревнощі партнера і не роздавайте аванси, якщо у вас немає серйозних намірів.

Стрілець Будьте уважні до настроям і очікуванням людей, з якими ви тісно пов'язані за життя. Сьогодні можна завоювати цим найтвердіші серця, а можна своєю байдужістю зруйнувати ті відносини, що створювалися роками.

Козеріг Сьогодні утримайтеся від будь-яких процедур на шкірі, не купуйте прикраси і одяг, речі будуть з вадою. Не варто в цей день позбавлятися від старих речей або документів, вже скоро що-то з цього може вам знадобитися. Не варто в цей день розривати стосунки з людьми.

Водолій Події цього дня сміливо можна пустити на самоплив. По-перше, тому, що змінити їх хід ви все одно ніяк не зможете. По - друге, будь-які спроби вплинути на ситуацію не приведуть ні до чого, крім хаосу й метушні. Ну а без вашого втручання все з організується нехай і не відразу, зате сама собою.

Риби Сьогодні непогано опинитися в тих місцях, де зазвичай збирається публіка зі смаком і статусом. Можна, наприклад, відвідати модний клуб, прем'єру нового фільму або цікаву виставку. Саме у цих місцях ви маєте всі шанси завести несподіване знайомство, яке згодом дуже благотворно позначиться на вашій долі.