Рівненським районним відділенням поліції розшукується підозрюваний у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, 34-річний мешканець Клевані.

Хамдамов Рустам Джалолович, уродженець міста Душанбе Республіки Таджикистан, на початку квітня цьогоріч, перебуваючи у громадському місці поблизу розважального закладу Клевані з хуліганських мотивів, грубо порушуючи громадський порядок, в присутності сторонніх осіб, умисно наніс тілесні ушкодження місцевій жительці.

30 червня слідчим Рівне нського районного відділення поліції чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Однак у подальшому підозрюваний не з'являвся до поліції для проведення слідчих дій, а за місцем проживання був відсутній. Жителя Клевані оголосили у державний розшук.

Чоловік худорлявої тілобудови, зріст 180 см.



pic

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування Рустама, звертатися до поліції за номером телефону: 097 21 92 750 або 102. Конфіденційність гарантується.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.