З метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних небезпечних життєвих і надзвичайних ситуаціях, рятувальники Рівненщини спільно з працівниками навчально-методичного центру ЦЗ і БЖД та освітянами проводять в навчальних закладах «Відкриті уроки з основ безпечної життєдіяльності».

Так, 01 грудня співробітники ДСНС завітали до учнів молодших класів 5-ї загальноосвітньої школи міста Рівного. Під час зустрічі офіцери Служби порятунку розповіли малюкам про героїчну професію вогнеборця та умови, в яких доводиться рятувати людські життя. Також рятувальники наголосили на необхідності дотримання школярами основних вимог безпеки життєдіяльності у зимовий період, зокрема нагадали правила користування газовим і пічним опаленням та електроприладами, розповіли про небезпеку використання піротехнічних засобів під час Новорічних і Різдвяних свят.



pic

На завершення зустрічі учням продемонстрували повчальний відеофільм про порядок дій у разі загрози життю внаслідок найпоширеніших надзвичайних подій зимового періоду.



pic

Для закріплення теоретичних знань з правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності рятувальники вручили дітям тематичні листівки та пам’ятки.

Повідомляє пресс-служба ГУ ДСНС України у Рівне нській області.