За 11 місяців 2016 році  до бюджетів всіх рівнів на Рівненщині зібрано 4,1 мільярда гривень платежів, які адмініструються органами ДФС. В порівнянні з аналогічним періодом  2015 року досягнуто збільшення надходжень від податкових платежів  на 40 відсотків,  або на майже 1,2 мільярда гривень.

Зокрема, державний бюджет поповнився на майже 1,69 мільярда гривень, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання склало 374 мільйони. Місцеві бюджети отримали 2,45 мільярда гривень, що на 816 мільйонів більше

"Такому результату ми завдячуємо, насамперед, нашим платникам податків, котрі розуміють наскільки важливо своєчасно здійснювати належні відрахування до бюджетів усіх рівнів. Інструменти адміністрування податкових платежів постійно вдосконалюються. Завдяки оновленню електронних сервісів, наші платники виконувати свої податкові зобов’язання  на більш високому технологічному рівнів. В свою чергу фахівці ДФС мають можливість аналізувати великі масиви звітної інформації на якісному рівні. Однак, без  діалогу з платниками на партнерських засадах, вирішувати завдання з наповнення бюджетів було б надзвичайно складно", - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Рівне нській області Дмитро Зайцев.

Інформує ГУ ДФС у Рівне нській області.