Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні вас може відвідати нудьга. З одного боку, в душі вам буде хотітися зайнятися хоч чим-небудь цікавим. З іншого ж боку, шансів для цього буде, на жаль, небагато. Не варто очікувати, що хтось з оточуючих візьме ініціативу на себе і виведе вас з цього пасивного стану.

Телець Справи в цей день будуть вдаватися значно легше звичайного, а знайдені рішення — відрізнятися дотепністю, простотою і ефективністю. А от у спілкуванні з оточуючими не завадить стежити за своєю мовою, оскільки наслідки ваших дотепних зауважень можуть доставити неприємності не тільки оточуючим, але і вам.

Близнюки Це хороший період, щоб здійснити те, про що давно мріяли. Але перш ніж це зробити, спробуйте все гарненько обдумати. Не варто шкодувати про колишніх промахах, спокійно і планомірно робіть те, про що давно мріяли. Деяких людей цього знаку чекає сюрприз, вам зробить пропозицію руки і серця людей, яким ви давно подобаєтеся.

Рак Постарайтеся сьогодні не реагувати емоційно на свої проблеми. Доля сама розставить всі крапки над «і» і винагородить вас за терпіння. Є велика ймовірність того, що в житті відбудуться деякі зміни, як у фінансовому, так і в особистому плані. Намагайтеся не ходити в гості і не запрошуйте їх до себе.

Лев Можливо, сьогодні вам доведеться відстоювати свою точку зору і свої інтереси. Тим не менш, ви будете почувати себе дуже щасливими і постарайтеся, щоб недоброзичливці не затьмарили ваш день. Підіть на прогулянку з дітьми або друзями, вони будуть цьому раді.

Діва Багато перешкоди, на які ви будете натикатися сьогодні, створені вами, причому, давно. Можливо, причина у вашому характері. Вам потрібно бути добрими з оточуючими, і тоді вони дадуть відповідь вам взаємністю. А поки там, де ви шукайте допомоги, ви натрапите лише не нерозуміння і байдужість.

Терези Сьогодні у вашому голосі можуть то і справа дзвеніти командирські нотки: ви здатні гарячкувати, доводячи оточуючим свою правоту. День наділяє вас стовідсотковою впевненістю в тому, що ви робите, тому небажання оточуючих вам допомагати буде прирівняно до саботажу.

Скорпіон Сьогодні вам потрібно бути стриманішим, не поспішати з прийняттям рішень. Велика ймовірність помилок у справах, так і в особистих стосунках ви можете зробити неправильний висновок або скласти невірну думку про когось. Сьогодні не варто зловживати алкоголем в людних місцях, так як великий ризик стати здобиччю шахраїв.

Стрілець Сьогодні постарайтеся не лізти на рожен, не вплутуватися в суперечки і бути обережними при роботі з технікою. Велика небезпека травматизму, конфліктів аж до фізичних сутичок, аварій. Будьте готові до будь-яких несподіванок. Не носіть при собі великі суми грошей, є небезпека пограбування.

Козеріг Сьогодні ви можете бути занадто безтурботними з грошима. День наділяє життєлюбством і авантюрною жилкою, з-за чого ви здатні на непродумані витрати. Ваша легковажність може призвести до непотрібних покупок, кидання грошей на вітер, ризикованих капіталовкладень.

Водолій Сьогодні зірки обіцяють, що емоції будуть мінливі, як вітер, але, незважаючи на цю мінливість, вони можуть досягати величезної сили — у кого-то руйнівною, у кого-то творчою, як пощастить. День наділяє такими якостями, як енергійність, допитливість, пробивні здібності і величезна віра в себе.

Риби Сьогодні зірки обіцяють вам, що справи впевнено підуть в гору. У першу чергу це стосується таких сфер, як бізнес, гроші, робота, навчання, а також великих домашніх проектів, на кшталт ремонту або покупки дачі — у всіх цих областях його чекає успіх. Крім того, день буквально створений для того, щоб ви завели корисні знайомства.