Останні два рейси літаки, повертаючись з Єгипту, відмовилися приземлитися у Рівному.

Аби зустрітися з владою та прокоментувати цю ситуацію, на Рівне нщину прибули представники авіакомпанії «Bravo Airways» та туристичного оператора TPG.

Як повідомили представники авіакомпаній, причиною зриву рейсів стала погода – сильний вітер і мокрий сніг. Ситуація була ризикованою, тому командир екіпажу прийняв єдине правильне рішення і не приземлився у Рівному. Більше того, через погодні умови літак не зміг сісти у столичних Жулянах. Тому пілот повів літак на Бориспіль. Вже з Києва людей планували відправити внутрішнім рейсом, але погодні умови ще більш погіршилися. У зв’язку з цим, усім пасажирам, які летіли з Єгипту, компанія компенсує по 70 доларів.

Ніхто не буде ризикувати життям пасажирів, навіть якщо від цього залежатиме імідж компанії, наголосили представники «Bravo Airways» та TPG.

Водночас вони дякують обласній владі та працівникам Рівне нського аеропорту, які переживали за своїх пасажирів та робили усе можливе задля їх безпеки.

«Працівники рівненського аеропорту спрацювали на 5 з «плюсом», очищаючи злітну смугу. Але за такого вітру сідати було небезпечно. Тому ми підтримуємо рішення капітана, який прилетів до Києва. Адже головне – безпека пасажирів», - наголосив власник «Bravo» Мереж Родріг.

Як заявив представник TPG, скасовувати рейси з Рівного вони не збираються. А навпаки, планують розширяти кількість напрямків, зокрема до Польщі та Греції.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.