Зазвичай кожен з нас хоче бути оригінальним і привітати зі святом найближчих по особливому. Ми підбрали привітання з Новим роком українською мовою саме для Вас:

***

Вже рік старий за обрії пливе. Уже й Новий стоїть на виднокрузі. Хай у Новому буде все нове, Старі лиш вина, істини і друзі! (Л. Костенко)

***

Хороших друзів, веселих днів. Взаємних, щирих почуттів, Успіхів на кожному кроці – Тобі бажаю у Новому Році!

***

Ось знову рік Новий іде, Хай щастя він Вам принесе, Міцне здоров’я подарує, Хай радістю Ваш дім квітує. Любов’ю хай серця живуть, Тепло душі для Вас несуть. Хай мир і лад у Вашій хаті будуть, Хай завжди щирість Вам дарують люди.

***

Незабаром Новий рік Переступить Ваш поріг! Хай до Вас він завітає З тим, що серце забажає! Хай рікою щастя ллється, Хай добро в сім’ї ведеться! Хай між Вами згода буде Хай Ісус Вас не забуде!

***

Нехай любов цвіте під вашим дахом Живіть без бід, без помилок, без страху! Живіть, немов у безтурботній казці! В родинній посмішці, у Божій ласці! Відчуйте чарівні ангельські кроки Бо вас весь світ вітає з Новим роком!

*** З Новим роком йдем до хати, Щоб Вам щастя побажати! Від Миколи до Миколи, Щоб не кашляли ніколи, Щоб не було сварки в хаті Ані снігу на загаті. Хай зростає зарплатня В році новому щодня. І забудьте всі мороки! З Новим щастям! З Новим Роком!

***

В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік – З ним сердечно усіх вас вітаю. Хай моїх поздоровлень потік У серцях ваших лунко роздасться І хай вам наступаючий рік Принесе лише радість та щастя. Хай ялинки нарядної цвіт І вогнів новорічних гірлянди Шлють від мене гарячий привіт, А в додачу — розквітлі троянди. І бажаю я кожній сім’ї Процвітання та щедрої долі, Щоб любові й добра промінці Не згасали у душах ніколи. Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!

***

Коли проб’є дванадцята година, І старий рік зустрінеться з Новим, Хай пощастить і Вам, і всій родині, Всміхайтесь і радійте нині! Хай казку принесе на крилах вечір, І казка щоб затрималась на вік, І під ялинку щоб чарівні речі Приніс Вам щедрий дядько Новий Рік!

***

З Новим роком! З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Усміх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання! *** Рік Новий – казковий час! Здивує хай щастям Вас Це рік добра і рік кохання. Тож прийміть від нас вітання: Будьте добрі та здорові, Побажаєм Вам любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!

*** Коли годинник б’є дванадцять, а за вікном кружляє сніг, ми від душі поздоровляєм із Новим роком Вас усіх. Нехай він принесе Вам щастя, здоров’я, радість і добро, і щоб всміхались ви частіше, а сліз й на думці не було.