У холодний засніжений день так і хочеться загорнутися в плед, узяти чашку з гарячим какао та насолодитися переглядом хорошого фільму. Тож швиденько влаштовуйтесь на дивані та насолоджуйтесь переглядом найкращих стрічок про зиму.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

РЕАЛЬНА ЛЮБОВ, 2003

Сюжет кінострічки складається з дев’яти історій, які розвиваються паралельно. Події розгортаються незадовго до Різдва, а кульмінація фільму припадає на святвечір, коли історії усіх персонажів переплітаються між собою. Фільм вчить завжди вірити у кохання, адже воно – всюди.

(Уривок з фільму за участі Хю Гранта)

ЗИМОВА ФАНТАЗІЯ, 2014

Американська фентезійна драма у головній ролі з легендарними акторами Коліном Фарреллом, Расселом Кроу.

Стрічка розповідає про історію звичайного злодюжки Пітера Лейка. Пітер грабує будинки, проте одного разу, прокравшись в черговий раз до оселі, він зустрічає дівчину Беверлі і закохується в неї. Хлопець ще не знає, яку таємницю береже його кохана, а ще за голову Пітера призначена нагорода — за ним полює його колишній бос.

СНІГОВІ ПСИ, 2002

Американська комедія розповідає історію звичайного хлопця Теда Брукса. Нічого не затьмарювало його безтурботне життя на узбережжі Маямі, поки листоноша не вручив повідомлення, в якому йшлося про заповіт Люсі, яка, як виявилося, була його справжньою матір’ю. На головного героя чекають неймовірні пригоди серед засніженої Аляски та участь у справжніх собачих перегонах на упряжках.



pic

ХРОНІКИ НАРНІЇ, 2005

Зимова казка про перемогу Добра над Злом. Четверо братів та сестер Пітер, Люсі, Едмунд та С’юзен опиняються у чарівній країні Нарнії, де їм доведеться боротися зі злою чаклункою, яка полонила королівство. На головних героїв чекає захоплююча подорож серед магічних істот та тварин, які вміють розмовляти.

КРИЖАНЕ СЕРЦЕ, 2013

Коли древнє пророцтво збувається і королівство занурюється у вічну зиму, троє безстрашних героїв – принцеса Анна, відважний Крістофф і його вірний олень Свен – відправляються в гори. Усі вони прагнуть знайти сестру Анни – Ельзу, яка може зняти з країни жахливе прокляття. Дорогою героїв чекає безліч сюрпризів і пригод: зустріч з містичними тролями, знайомство зі сніговиком і магія на кожному кроці.

Джерело: ТР