Близько третьої ночі учора, 7 грудня, двоє невідомих у масках проникли на територію одного з товариств у Радивилові. Зловмисники побили 59-річного охоронника, зв’язали його та відібрали ключі від адміністративного приміщення.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на територію одного з товариств проникли двоє невідомих чоловіків у масках. Вони нанесли тілесні ушкодження охороннику, зв’язали його та заволоділи ключами від офісного приміщення фірми. Після цього один із нападників залишився із зв’язаним чоловіком, а інший пішов нишпорити в офісі. Зловмисникам нічого не вдалося забрати та вони зникли у невідомому напрямку.

59-річного потерпілого госпіталізували в неврологічне відділення місцевої лікарні з переломом носа, черепно-мозковою травмою та гіпертонічним кризом.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення зловмисників. За скоєне їм загрожує позбавлення волі до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.