Цей пиріг виходить неймовірно смачним та дуже ситним. Підійде, як і на звичайний обід, так до святкового столу. Гості будуть у захваті!

Інгредієнти: яловичина – 500г, ріпчаста цибуля – 2 шт, морква – 2 шт, печериці – 400г, цибуля-порей (світла частина) – 2 шт, борошно – 1 ст.л, пиво темне – 2 склянки, томатна паста (або кетчуп), часник – 2 зубчики, свіжа зелень – за смаком, листкове тісто (бездріжджове) – 500г,сіль, чорний перець, майоран, базилік – за смаком.

Приготування:

Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на вершковому маслі або олії до золотистого кольору, потім додати моркву, нарізану так само півкільцями (довести до готовності і викласти в окрему миску).

Тепер обсмажити печериці, нарізані крупно (довести до готовності і викласти в окрему миску).

Мясо, нарізане кубиками обсмажити – додати спеції, томат, ложку борошна (якщо мало рідини, додати трохи кип’яченої води) + додати 2 склянки пива. Довести до готовності. Порізати кільцями цибулю-порей і протягом 10 хвилин обсмажувати у вершковому маслі.

У форму для запікання – викласти шматочки м’яса – (залишити соус, в якому все готувалося окремо) – слідом на мясо викласти цибулю з морквою, потім печериці, слідом дрібно порізаний часник, і все залити ‘мясним-пивним’ соусом, потім викласти смажений цибуля порей, і зверху посипати свіжою зеленню.

Листкове тісто нарізати смужками і закрити всю поверхню нашого пирога – в духовці при температурі 150-180 С випікати протягом 40 хвилин. Перед подачею на стіл дати охолонути.