Говорять: як зустрінеш (*Новий рік*), так його і проведеш. Тому до його підготовки варто взятися заздалегідь, а ми вам у цьому допоможемо.

За східними традиціями 2017 рік – рік вогняного півня, який характеризується як зухвалий, яскравий і особливо привертаючий до себе увагу. Але в той же час він є символом сім'ї, тому не варто цього року залишатися святкувати на самоті!

Найважливішим в організації буде компанія в якій ви святкуватимете. Це може бути як родинне коло, так і шумна вечірка з друзями. Або ж взагалі наодинці з коханою людиною, адже не настільки важливо де, найважливіше з ким!

Наступним після вибору компанії буде місце в якому ви будете святкувати, якщо дотримуватись східних традицій найкраще буде зустріти Новий рік вдома за святковим столом.

Тому ось декілька порад стосовно оформлення вашого святкового столу:

Для початку подумайте яким ви хочете його бачити та як краще прикрасити. Знову ж таки за традицією цього року найкраще буде використати основні кольори символу цього року: золотий та червоний.

Найпростішим, що ви зможете зробити без великих затрат – це обставити святковий стіл свічкам. Вони навіть найпростіше сервірування перетворять на святкове. Також важливо помістити їх в якусь ємкість, бажано підсвічники.

Кімнату в якій відбудеться святкування можна прикрасити різноманітними сніжинками та іграшками. Якщо ви придумали стиль сервірування столу то і в оформленні кімнати краще його дотримуватися.

Ну а тим хто хоче зробити Новорічний вечір елегантним та вишуканим доведеться попрацювати та обрати благородні холодні кольори (наприклад синій поєднаний із сріблом) для декору столу та визначити ефектний центр, наприклад стилізовану свічку на мереживній серветці.