Понеділок: 19.07.10 Дитина втопилась на очах батька Ця трагедія сталася в селі Черняхи Острозького району. Під час відпочинку на березі річки Горинь двоє хлопчиків попливли за батьком і почали топитись. Молодшого чоловік врятував, а от прийти на допомогу старшому не встиг.

Вівторок: 20.07.10 На Рівне нщині загинули 17 пішоходів Не переходьте дорогу у невстановлених місцях. Інакше ризикуєте опинитись на лікарняному ліжку. І це в кращому випадку, - попереджають працівники ДАІ. Це кадри, відзняті прихованою камерою.

Середа: 21.07.10 За психічно хворим, який бильцем від ліжка вбив 3-ох людей, не догледів лікар В обласному управлінні охорони здоров’я знайшли винного в трагедії, яка два тижні тому розігралася в обласній психіатричній лікарні в селі Орлівка Сарненського району.

Четвер: 22.07.10 На Рівне нщині чоловік сам себе підпалив Жахливий випадок стався напередодні в селі Жаврів Гощанського району. Тут 45-річний чоловік здійснив акт самоспалення. Перебуваючи в нетверезому стані, 45-річний Микола зайшов у хлів, де і підпалив себе. Це сталося на очах його батьків.