З миру - по нитці. За життя бореться юна жителька Рівненщини, і кожен з нас в змозі допомогти їй подолати страшну недугу. Онкохвора Марійка Відінчук потребує негайної пересадки кісткового мозку. У дівчини - лімфогрануломатоз. І хвороба прогресує.

Операцію потрібно провести менш, ніж за тиждень, а коштів у сім`ї немає. Марійка намагається позбутись страшного діагнозу вже рік. Родина виснажена як морально, так і матеріально. Відвідала дівчинку наша знімальна група.

Марійка не часто ходить, дівчинці важко підводитися з ліжка і зле навіть від фруктів. З друзями спілкується лише онлайн. І перебуваючи на лікарняному ліжку не може знайти відради у своїй улюбленій справі - вишиванні. Це для неї також надзвичайно важко. Та попри це Марійка мріє про щасливе майбутнє, хоче вчитися і стати фармацевтом. Напередодні Дня Святого Миколая загадує найзаповітніше бажання.

Але щоб одужати, Марійці необхідна термінова пересадка кісткового мозку. На операцію потрібно 7 тисяч євро. Коштів у сім`ї немає. Раніше матеріально допомагали громада села та волонтери, тепер нікому.

Відінчук Оксана Олександрівна (мама):

Картковий рахунок ПриватБанку 5168 7556 3120 2385

(тел.) 097 461 45 09