Вчора, 14 грудня о 21 год. 10 хв., екіпаж, який патрулював трасу "Київ- Чоп", рухаючись на перезмінку, в м. Рівному но вул. Степана Бандери, зупинив автомобіль TOYOTA LAND CRUISER за порушення правил користування зовнішніми світловими приладами.

Під час перевірки реєстраційних документів з протилежного боку вулиці проходило двоє невідомих чоловіків та почали нецензурно висловлюватись в бік патрульних. Після чого, один з них наніс тілесні ушкодження в обличчя інспектору 1-ї роти батальйону Управління патрульної поліції в м. Рівному, лейтенанту поліції, 1986 р.н., який знаходився при виконанні службових обов’язків, з табельною вогнепальною зброєю.

Один з нападників (перебував у нетверезому стані) нецензурно висловлювався в бік патрульних, ображав честь і гідність, на зауваження не реагував. Патрульні намагались вгамувати та заспокоїти хулігана словесно, але той не реагував, більше того, наніс патрульному удар в голову. Після чого був затриманий. Чим був він у стані наркосп'яніння - покаже тест, чекаємо результатів. Патрульний досі в лікарні. Інший патрульний, його напарник, теж отримав ушкодження, на щастя, менш значні.



pic

В подальшому правопорушника, рівнянина, 1994 р.н., затримали та доставли до Рівне нського ВП. Інспектора госпіталізували до Рівне нської центральнтоої міської лікарні з попереднім діагнозом: ЗЧМТ, струс головного мозку, забій щоки та носо-губної складки.

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного.