(*16 грудня свій День Ангела відзначають чоловіки з такими іменами як Іван, Микола, Федір, Георгій, Андрій та Гаврило.*)

Значення імені Іван

У Івана розвинене почуття справедливості, він вірний і надійний товариш, який завжди прийде на допомогу і ніколи не залишить в біді. Іван може пробачити образу, завдану йому людиною, яку він поважає і любить, а от своєму ворогові він ніколи не пробачить нанесену образу і рано чи пізно помститься.

Характеристика імені Іван дозволяє припустити, що володар цього імені розважливий чоловік, який ніколи не діє навмання, а завжди прораховує всі наслідки своїх дій. У професії Іван воліє досягати керівних посад. У Івана важкий характер, він може бути дещо агресивним, імпульсивним і пихатим.

Значення імені Микола

Микола легко сходиться з людьми, так як він дружелюбний і простий у спілкуванні. Але якщо йому вдасться домогтися керівної посади, то з Миколая може вийти жорсткий і агресивний начальник.

Характеристика імені Микола говорить про те, що це замкнута людина, який нікого не пускає у свій внутрішній світ, тому оточуючим залишається задовольнятися його зовнішньою товариськістю і дружелюбністю.

Значення імені Федір

У Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Федір здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. Відмінною рисою характеру Федора є його вміння вислухати людину. І не просто вислухати, але і дати хорошу, слушну пораду. Іноді оточуючі дивуються, як легко і невимушено чоловік знаходить правильне рішення в будь-якій ситуації.

Раціональність і приземленість Федора допомагають йому не робити поспішних рішень. Всяку роботу чоловік виконує ретельно і сумлінно.

Значення імені Георгій

Георгій тримається насторожено з незнайомими людьми. А ось у своїй компанії він відкритий і товариський, любить жартувати і веселитися. При цьому чоловік не ображається на жарти, не злопам’ятний.

Згідно характеристиці імені Георгій, чоловік з таким ім’ям, як правило, дуже відповідальний. Він старанний, акуратний, докладає всі свої сили і знання, щоб вчасно виконати доручене йому завдання.

Народжені взимку Георгії, як правило, бувають педантичними, обов’язковими. У них ідеально розвинене почуття міри в усьому.

Значення імені Андрій

Він йде по життю, посміхаючись і граючи. Андрій дуже великодушний. Він намагається бути таким, яким його хочуть бачити оточуючі: вірний друг, лагідний син, полум’яний коханий, надійний глава сім’ї, відмінний працівник або студент. Характер у Андрія нестійкий. Він може здаватися простіше, ніж є насправді. Так, якщо людина йому неприємна або небезпечна, Андрій змінюється до невпізнання і перетворюється в супротивника!

Характеристика ім’я Андрій – винахідливість, завзятість, розвинений інтелект. У суспільстві Андрій так бажає домінувати, що при виборі засобів часто втрачає почуття міри.

Значення імені Гаврило

Гаврило небагатослівний, любить усамітнення, оскільки люди його часто не розуміють, адже його думки сильно розходяться з думкою оточуючих. Поруч з Гаврилом повинен знаходитися щира, розкута, весела людина з тонким почуттям гумору. Гаврило не прощає негативних відгуків про своїх близьких. Він завжди встає на їх захист. Тому, хто хоче отримати розташування Гаврила, потрібно в першу чергу надати знаки уваги його близьким.

Гавриїл володіє раціональним, аналітичним складом розуму; кожному його кроці передує ретельне обдумування, хоча він міг би цілком покластися на свою прекрасну інтуїцію. Це терпляча людина, яким ніколи не опановує панічний настрій.