Серед завдань органів ДФС Рівненщини є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу в регіоні, забезпечення тісної взаємодії з громадськістю, досягнення відкритості  та прозорості роботи. Cаме з цією метою сьогодні відбулося перше засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Рівненській області з оновленим складом.

Захід мав на меті вирішення організаційних питань, зокрема, обрання нового голови, заступників, секретаря ради. За результатами рейтингового голосування головою Головою Громадської ради при ГУ ДФС області обрано Щербакова Є.В. представника громадської організації «Платформа взаємодій. Простір», заступниками Гребьонкіна В.П.- члена громадської організації «Все», Ярощука М.Я.- президента торгово-промислової палати, Садову Л.М.- голову ТВ АППУ у Рівне нській області.

До органу контролю за діяльністю фіскальної служби та митниці увійшли 19 представників громадських організацій та недержавних засобів масової інформації, науковці. Серед членів Громадської ради представники відомих в Україні інститутів громадянського суспільства: Асоціації платників податків, Об‘єднання роботодавців, Союзу промисловців та підприємців, Асоціації митних брокерів, Спілки економістів, Асоціації підприємств легкої промисловості, Федерації профспілок, Торгово- промислової палати, Всеукраїнського бухгалтерського клубу, Федерації малого та середнього бізнесу, Федерації роботодавців у сфері оцінки та землеустрою України, Асоціації рекламістів, благодійного фонду Надії і Добра, тощо.

Приємно відзначити, що членами Громадської ради стали два доктора та один кандидати економічних наук. Вже стало доброю традицією в фіскальній службі Рівне нщини, що керівництво Головного управління та митниці звітує перед громадськістю про підсумки роботи відомств, ознайомлює з новинами податкового, митного законодавства та відповідає на запитання, які хвилюють суб‘єктів господарювання краю. До представників громадськості з словами подяки за плідну співпрацю та зі звітами про проведену роботу за 11 місяців 2016 року звернулись начальник ГУ ДФС у області Зайцев Д.Б та керівник Рівне нської митниці ДФС Чаборай А.М.

Окрім організаційних питань, учасники засідання обговорили Положення про Громадську раду при ГУ ДФС у Рівне нській області та основні напрямки роботи на наступний рік.

Повідомляє ГУ ДФС у Рівне нській області.