Сьогодні 16 грудня, в одній із військових частин Озброєння Збройних Сил України, завершується практичний етап триденного інструкторсько-методичного заняття з командирами та головними інженерами військових частин Озброєння Збройних Сил України.

Старші офіцери зібрались для вироблення єдиних поглядів з питань утримання військової техніки та боєприпасів, їх технічного обслуговування та ремонту, організації і обладнання цехів та робочих місць.

Як зазначив керівник заходу - начальник Центрального ракетно-артилерійського управління Озброєння Збройних Сил України полковник Вадим Рудніцький, подібні заходи протягом року вже проводилися, проте саме на цьому арсеналі цілий ряд актуальних питань сучасного українського війська відпрацьовано краще, що передбачає підвищення ефективності й зменшення термінів виконання завдань.

"Кожне з 11 представлених навчальних місць особливе та цікаве по-своєму. Головне для присутніх командирів та головних інженерів - це обмін досвідом, поєднання теорії й практики, а також впровадження побаченого у підпорядкованих військових частинах", - наголосив керівник.

Серед пріоритетних напрямків керівництва Збройних Сил України, які було доведено учасникам занять, залишається ремонт військової техніки та озброєння. Тільки за цей рік зброярі Рівне нщини відновили та передали до підрозділів близько п’яти сотень одиниць ОВТ, серед яких: гармати «Гіацинт», протитанкові ракетні комплекси «Штурм-С» та «Конкурс», реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», самохідні артилерійські установки «Акація», міномети різних модифікацій, тощо.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

Повідомляє офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівне нській області підполковник Віктор Шубец.