Якщо в поточному році з бюджету Рівненщини для НК «Верес» було виділено 1, 5 мільйона гривень, то у наступному фінансування клубу не передбачене. Про це кореспонденту ((http://erve.ua/news/sports/zhodno-kopiyki-z-byudzhetu-rivnenshchini-bilshe-ne-dadut-dlya-veresa.html)(ERVE.UA)) розповів начальник управління у справах молоді та спорту РОДА Віталій Ліпський.

«Оскільки для участі у І лізі чемпіонату України з футболу «Верес» зареєстрували, як комерційну структуру ми їх більше з бюджету фінансувати не можемо. Хоча ми розуміємо, що їм гроші потрібні, однак в департаменті фінансів думають по-іншому»,- каже Ліпський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент "Вересу" отримав медаль Федерації футболу

За його словами, в наступному році на спорт Рівне нщини планують виділити більше 22 мільйонів гривень. З них, по 150 тисяч гривень отримає БК «БК-93», РМГО «МФК «Рівне » та Рівне нська обласна федерація легкої атлетики.

По 130 тисяч планують виділити для РБК «Регіна» та «Сузір`я». 95 тисяч гривень піде на фінансування Рівне нської обласної федерації футболу, ГО «БК Маяк» Сарни отримає 75 тисяч гривень, 70 тисяч - Рівне нська обласна федерація боксу. ФК «Родина» у наступному році може розраховувати на 50 тисяч гривень з бюджету краю.