Свято вже майже на порозі, а ви ще не визначилися з вибором вбрання? Не знаєте, що ж в тренді цього року? На які деталі звернути уваги, щоб стати королевою корпоративу чи новорічної вечірки в колі друзів? Андре Тан знає відповіді на ці питання і поділився ними з Rivne1.tv. Більше - читайте в огляді.

Символ прийдешнього року – вогняний півень, який любить все яскраве ексцентричне та незвичайне. Український дизайнер Андре Тан радить обирати такі тканини як шовк, оксамит, гіпюр, прозорі тканини та взагалі все сяюче.



pic

Так як півень тварина норовлива і привертаюча до себе увагу, не варто забувати про деталі, а особливо якщо ви обрали скромний наряд. Основним кольором таких деталей може бути золотий, платиновий і срібний металік. Модні каблучки, сережки та браслети повинні мати чітко виражену геометричну форму. Також будуть актуальними напівдорогоцінні камені та перли, які стали однозначними хітами 2017 року.



pic

pic

Також зверніть увагу на те, що півень побоюється тварин сімейства котячих, тому в святковому образі не повинно бути жодних принтів, які навіть віддалено нагадують вусатих хижаків і хутра. Не варто обирати болотні земляні та гірчичні кольори.

Адреса:

магазин «А.ТАН by ANDRE TAN» м. Рівне вул. Макарова, 23 ТРЦ "Екватор" тел. (0362) 46-03-72