До поліції вночі 24 грудня надійшло повідомлення, що біля одного з кафе у селі Олександрія ножове поранення отримав 22-річний місцевий житель. Хлопця госпіталізували до обласної лікарні, а поліцейські за цим фактом проводять досудове розслідування.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що двоє молодих хлопців відпочивали в місцевому кафе, де між ними виникла сварка. Будучи напідпитку, з’ясовували стосунки, зчинивши на вулиці бійку. Коли сутичка вщухла, 24-річний молодик пішов додому, де його із синцями та забоями зустрів батько. Не роздумуючи, 47-річний чоловік узяв із дому кухонний ніж та попрямував до кафе, біля якого і застав синового кривдника та наніс йому удар ножем у живіт.

Закривавленого хлопця побачили відвідувачі кафе та викликали швидку медичну допомогу. Потерпілого з ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували в Рівне нську обласні клінічну лікарню. Його життю нічого не загрожує.

«Поліцейські розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. – Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Відомо, що 47-річний чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку та нанесення тілесних ушкоджень».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.