Учорашньої ночі, 25 грудня, близько другої години до поліції надійшло повідомлення від жителя села Деражного про масову бійку зі стріляниною поблизу одного із розважальних закладів. Поліція встановила учасників події та готує подання про обмеження режиму роботи розважального закладу.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час застілля між мешканцями села Деражне Костопільського району Рівне нської області та молодиками з села Цумань Ківерцівського району Волинської області виникла сутичка. Власники закладу намагалися самотужки припинити конфлікт, однак в хід пішли кулаки.

Близько 20 осіб продовжили з’ясовувати стосунки на вулиці, зчинивши бійку а згодом і стрілянину. 52-річний чоловік власниці закладу унаслідок падіння біля автомобіля поламав руку. Крім того, із непроникаючими пораненнями від пострілів із травматичної зброї по допомогу до медиків звернулися 19-та 22-річний жителі Волинської області. Ще вісім жителів Деражного отримали незначні тілесні ушкодження.

Правоохоронці продовжують досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України та встановлюють усіх учасників нічного інциденту. На місці події вилучили гільзи від пристрою для відстрілу гумових куль та газовий балончик із маркуванням «Терен-4».

Зі слів приїжджих молодиків із Волині, вони навідалися відпочивати у сусідню область, бо у рідному селі усі заклади працюють лише до опівночі.

«Ми маємо обґрунтований запит від громадськості, бо це не перший випадок, коли у цьому селі зчиняється «п’яна» бійка за участі мешканців нашої та сусідньої з нами Волинської області», — зазначив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин,— Тому ми звернулися із клопотанням до голови сільської ради села Деражне про винесення на розгляд депутатів питання про обмеження режиму роботи розважального закладу».



pic

pic

pic

pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.