(*Новорічна ніч – це час, коли особливо хочеться вірити в казку. І якщо ви вже знаєте, яке бажання загадаєте в новорічну ніч, то варто дізнаєтися кілька перевірених способів, як правильно його загадати, щоб воно обов'язково здійснилося.*)

Правило №1.

Багато хто з нас знає таку традицію як записувати своє бажання на папірці, спалювати, кидати в шампанське і так далі. Але навіть у цій звичайній традиції потрібно дотримуватися нескладних правил. По-перше, папір, на якому написано ваше бажання, потрібно акуратно скласти вчетверо. По-друге, під бій курантів підпалювати його не запальничкою, а від полум’я свічки, після чого кинути в келих шампанського, і коли годинник проб’є рівно 12, випити залпом.

Правило №2.

На новорічну ялинку повісьте невелику коробочку, де лежатиме написане вами бажання. За 5 хвилин до настання Нового року підійдіть до ялинки, візьміть коробочку у ліву руку і промовте наступні слова: «Коробочка, ти зберігаєш мою таємницю, і це невипадково, нехай моє бажання стане реальністю». Потім зніміть коробочку з ялинки і тримайте її у руці доки годинник не проб’є рівно 12. Після цього повісьте її назад, а папірець з бажанням викиньте через вікно.

Правило №3.

Не формулюйте бажання у майбутньому часі, думайте про теперішнє. Наприклад, я матиму машину, я зароблятиму мільйон гривень, я буду зустрічатися із красивим хлопцем. Думайте про ваші мрії так, наче вони уже здійснилися і стали частинкою вашої реальності.

Правило №4

Бажання повинно бути чітким, зрозумілим і конкретним. Бажання «хочу схуднути» занадто розмите і буде вважатися виконаним навіть, якщо Ви скинене півкілограма. А бажання «щоб у нас з моїм хлопцем все було добре» буде виконано навіть якщо у вас все буде добре окремо один від одного, хоча мова в бажанні явно йшла про зміцнення відносин. А от згадати «Хочу в наступному місяці отримати премію чи поїхати в Карпати» куди більш конкретно і реально, і не забудьте, загадуючи бажання, подумати що можна зробити для його виконання вже зараз, можливо Ви захочете скласти список з невеликих маленьких цілей і завдань, які приведуть Вас до мрії за цей рік.

Правило №5.

Цим способом можна загадати найзаповітніші і значні бажання. За півгодини до Нового Року потрібно написати лист самому собі, в якому слід докладно описати свої надії, очікування і найпотаємніші бажання. Далі лист потрібно запечатати в конверт і заховати в кишеню, під одяг, де його не побачать інші і під бій курантів доторкнутися до нього знову промовивши про себе своє бажання. Після цього конверт потрібно ретельно сховати туди, де його ніхто не знайде протягом року, а розкрити лист дозволяється тільки в наступний новий рік.

Правило №6.

Бажання обов’язково має бути сформульоване без частки «не». Краще, якщо для кожного свого бажання ви вкажете яку-небудь конкретну дату, коли це бажання повинно здійснитися. Візуалізуйте результати – уявляйте, як бажання здійснюється.

Ну і, звичайно ж, найголовніше правило для здійснення вашого бажання – це віра в те, що воно обов’язково збудеться і загадувати потрібно від щирого серця!