Всім хочеться, щоб святкове новорічне дерево якомога довше збереглося свіжим, гарним і ошатним. Як це зробити?

Існує декілька простих способів, щоб Ваша новорічна зелена красуня довше простояла.

Спосіб №1. Якщо ваше дерево встановлене в піску, то важливо стежити за тим, щоб пісок завжди був мокрим. Тому варто, розчинити у літрі води 2 таблетки аспірину і 3 ложки цукру і додайте розчин в пісок. Після, просто підливайте воду в пісок кожного дня.

Спосіб №2. Стовбур ялинки завжди має бути зволожений. Можна додавати такі розчини: 1) щіпка солі, чайна ложка цукру і таблетка аспірину; 2) пів чайної ложки лимонної кислоти і ложка желатину; 3) пів чайної ложки лимонної кислоти і розтовченої крейди; 4) 3-4 ложки гліцерину. Усі ці пропорції відповідають одному літру води.

Спосіб №3.Необхідно крону дерева також час від часу обприскувати чистою водою з пульверизатора. Якщо, звичайно, контакт з дрібним водяним пилом ніяк не позначиться на електричних гірляндах.

Спосіб №4.Існує ще такий цікавий спосіб, щоб голки довше не оппадали - візьміть звичайний лак для волосся і обприскайте гілочки. Проте, з цим методом слід бути обережними, адже лак є легкозаймистою речовиною.

Сподіваємось дані поради допоможуть Вам і ваша ялинка чи сосна буде довше стояти і дарувати Вам радість та хороший святковий настрій