Напередодні новорічних свят у ПАТ «Рівнегаз» привітали та нагородили переможців дитячого конкурсу творчих робіт, що проводився у рамках місячника безпечного користування газом у побуті. Одинадцять школярів, чиї роботи визнали найкращими, отримали грошові призи, грамоти та солодкі подарунки.

Конкурс було оголошено у листопаді. І завдяки співпраці із управлінням освіти міста, усі школярі Рівного мали можливість поборотись за винагороду від компанії, проілюструвавши правила безпечного поводження із газом за допомогою творчої фантазії. Відтак, на адресу «Рівне газу» надійшло 76 цікавих та різнопланових робіт. Левова частина з них – малюнки, також аплікації, макети будинків та гра на газову тематику.

«Вкрай важливо проводити такі заходи, оскільки через дітей ми одночасно привертаємо увагу батьків, споживачів природного газу, до необхідності правильно користуватися газовими приладами, аби запобігати виникненню небезпечних ситуацій у побуті, - зазначає фахівець із зв’язків з громадськість ПАТ «Рівне газ» Вікторія Левчук. - Без сумніву, кожен, хто готував конкурсну роботу, пригадав або ж вивчив елементарні правила поводження з газом й уже ніколи не забуде, що при виникненні аварійної ситуації потрібно телефонувати за номером «104».

Оскільки всі конкурсні роботи були майстерними та оригінальними, визначати переможців вирішили методом таємного голосування, у якому взяли участь працівники підприємства. До того ж додатково до передбачених спочатку, при оголошенні конкурсу, трьох призових місць, зважаючи на рівень робіт та старання дітей, організатори прийняли рішення нагородити ще вісьмох учасників.

І місце – Мартинюк Діма, НВК №12

ІІ місце – Серветник Соломія, 7-А клас, ЗОШ№27

ІІІ місце – Галицька Дарина, 4-Б клас, ЗОШ №24

ІV місце

Головацька Поліна, 3-Б клас, ЗОШ №24

Дмитрук Маргарита, 2-В клас, ЗОШ №25

Конюх Карина, 2-А клас, ЗОШ №25

Блащук Анастасія, 6-Г клас, ЗОШ №23

Макарчук Марк, 1-В клас, НВК №12

Ігнатієва Світлана, 3-Б клас, ЗОШ №15

Антонюк Дарина, 4-Б клас, Олександрійська ЗОШ

Паламарчук Аліна, 7-Б клас, РНРЦ "Особлива дитина"

Інформує прес-служба "Рівне газ"

pic