Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Козеріг

Козероги сьогодні, 2 січня, будуть дуже популярні в осіб протилежної статі. Ваш відмінний зовнішній вигляд і харизма зробить Вас центром уваги на вечірці. Протилежна стать буде охоче вступати з Вами у спілкування, ніж Ви можете скористатися для встановлення далекосяжного знайомства. Придивіться, можливо, серед нових залицяльників є Ваша друга половинка.

Водолій

Сьогодні, 2 січня, Водолії захочуть зробити свій домашній світ більш затишним. Разом із коханим Ви робитимете прибиранням і навіть легким косметичним ремонтом. Вже до вечора в будинку запанує краса і спокій. Романтичний настрій гарантовано.

Риби

Зірки сьогодні, 2 січня, говорять про те, щоб Риби поводилися гідно в новому суспільстві і не дозволяли зайвого, інакше доведеться шкодувати про зроблене. Пізніше фривольна поведінка може стати причиною скандалу і навіть погіршення репутації.

Овен

Овнам сьогодні, 2 січня, належить з’ясовувати стосунки з найріднішими людьми. Якщо Ви не хочете витрачати новорічні канікули на виснажливі розборки з близькими, постарайтеся погасити сварку в той самий момент, коли вона ледь розгориться. Інакше настрій буде зіпсовано у всіх.

Телець

Тельців на сьогодні, 2 січня, говорить про те, щоб Ви зайнялися аналізом своїх досягнень в минулому році і запланували все те, чого хотілося б домогтися в наступному. Не бійтеся ставити амбітні цілі, у Вас все вийде.

Близнюки

Сьогодні, 2 січня, Близнюки будуть вирішувати фінансові питання. Не намагайтеся ухилитися від пошуків відповідей на них, адже дрібні грошові труднощі, якщо Ви відмовитеся їх своєчасно усунути, можуть вже в самому найближчому майбутньому стати величезною проблемою. Пам’ятайте, що початок року – це ще один шанс почати життя заново.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 2 січня, говорить про те, щоб Ви нарешті приділили час себе і провели день так, як хочеться Вам. Не варто йти на поводу у когось. Спочатку Ви гарненько виспіться, а потім візьмете в руки телефон і телевізійний пульт. Ці прилади і стануть для Вас вірними супутниками аж до пізнього вечора. Не дуже продуктивний день може стати запорукою доброї робочого тижня.

Лев

Леви сьогодні, 2 січня, зіткнуться з побутовою проблемою, яку доведеться усувати весь день. У той момент, коли Ви будете в поспіху готуватися до приходу гостей, вийде з ладу незамінний на кухні прилад або раптово зламається електронна пошта, по якій Ви планували розіслати новорічні привітання. Врятувати ситуацію допоможе тільки Ваша винахідливість і допомога людини, яка добре розбирається в техніці.

Діва

Дівам сьогодні, 2 січня, чекає знайомство з дуже впливовою людиною. Святкова вечірка створить атмосферу, завдяки якій Ви легко знайдете спільну мову з особливою, яка в майбутньому допоможе Вам у просуванні по кар’єрних сходах. Скористайтеся таким знайомством з розумом.

Терези

Терезам сьогодні, 3 січня, належить день в спокійній атмосфері. Всі розбіжності, які час від часу будуть виникати між Вами та близькими, Ви зможете легко усунути за допомогою пари жартів і своєю надзвичайною посмішки. Новорічні свята посприяють створенню довірчих відносин навіть між тими родичами, хто був довгий час у сварці.

Скорпіон

Сьогодні, 2 січня, Скорпіони відчують, як їх авторитет виросте в очах інших людей. Цьому всіляко сприятиме Ваше вміння знаходити спільні інтереси з різними людьми, а також унікальна особливість не втрачати розсудливість навіть після неабиякого вживання алкоголю. У цей день Ви будете душею компанії. Гороскоп на сьогодні – Стрілець

Стрілець

Стрільців на сьогодні, 2 січня, говорить про те, щоб Ви приділили увагу своїм молодшим родичам. Щоб побалувати дітвору, Ви отруїтеся на каток або в розважальний центр, атмосфера якого на деякий час занурить Вас у безтурботне дитинство. Можливо, Ви навіть задумаєтеся про те, що Вам самим пора завести дитину.