Фургон «Фольксваген Транспортер Т5 Кастер» 2009 року випуску придбала для себе міська влада Рівного.

«Фольксваген» має вісім посадкових місць, не рахуючи водія. І придбали його через систему електронних закупівель «ProZorro».

Для чого купили це авто, хто ним буде користуватися – розповідає керуючий справами міськвиконкому Рівного Петро Середюк:

Для виконання господарських робіт у міськвиконкомі був автомобіль «Мазда», якому вже 21 рік. Автомобіль уже став непридатним, адже практично весь кузов у ньому прогнилий. Перевозити пасажирів і вантажі ним небезпечно. На сесії міськради прийнято рішення стосовно закупівлі для виробничо-господарських потреб міськвиконкому автомобіля і виділено 400 тисяч гривень.

За словами Петра Середюка, як і «Маздою», «Фольксвагеном» будуть возити товари, папір, радіоапаратуру в зал міської ради. Ним користуватимуться депутати міськради, щоб об’їхати територію міста, вивчити земельні ділянки, а також «Фольксвагеном» возитимуть іноземні делегації.

До речі, Петро Середюк каже, що автопарк міської влади нині доволі застарілий. І чим далі, тим більше грошей буде витрачатися на ремонт авто, якими користуються чиновники.

Джерело: РадіоТрек