Із слідчими Сарненського відділу поліції нині спілкується 26-річний житель села Селище, який вночі четвертого січня обікрав фельдшерсько-акушерський пункт. Тепер за свої злочинні діяння може опинитися найближчі три роки за ґратами.

Будучи добряче напідпитку, молодик зірвав навісний замок і, пошкодивши вхідні двері, викрав різні види вакцин, лікарські засоби від застуди на орієнтовну загальну суму у дві тисячі гривень. Протверезівши на ранок, зрозумів, що накоїв, і зізнався у всьому поліції, принісши з собою поцуплене. Як пояснив правоохоронцям, у нього сильно розболівся шлунок і через нестерпну біль проник до місцевого ФАПу, аби «взяти» пігулки, бо грошей на ліки не мав. Однак, будучи у стані алкогольного сп’яніння, прихопив іще й інші препарати.

Наразі вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Як з’ясувалося, житель Селища вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до адміністративної відповідальності за появу у громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.