За його словами, увага і взаємна підтримка не потребують значних коштів чи зусиль.

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко закликав власників кав'ярень, рестораторів та всіх небайдужих українців долучитись до всеукраїнської акції "Зігрій! Поділись теплом". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Пропоную власникам кав'ярень і рестораторам та й просто всім небайдужим приєднатись до цієї теплої акції. Напоїти безкоштовно гарячим напоєм - чаєм або кавою - того, хто змерз, зігріти й поділитись з ним теплом. Допомагати одне одному легко й приємно", - зауважив віце-прем'єр-міністр.

"Достатньо підвезти попутників на власній машині, вийти і штовхнути застрягле авто із замету, зігріти у теплому приміщенні того, хто змерз, приготувати термос чаю для людей, які опинились на морозі", - написав Зубко.

Він також зазначив, що акція стартувала в Житомирі, і за день понад 50 людей запросили до кав'ярні зігрітися та безкоштовно пригостили гарячими чаєм або кавою. "Взаємодопомога - в українців в крові! Долучайтесь!" - резюмував політик.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:Зігріті та врятовані: у Рівному запрацював центр обігріву ДСНС [ВІДЕО]

Де на Рівне нщині можна врятуватися від морозів?