Різдвяні свята асоціюються водночас з морозяними вечорами і теплом родинного дому. Багаті столи, лункі колядки і щедрівки, віншування та гостини - це Різдво, Старий Новий Рік, Водохреща. А ще - дитячий сміх та непідробна радість очікування дива. Усе це можна відчути у новому кліпі співачки Анички «Щедрий вечір, добрий вечір».

Незважаючи на те, що тривалий час Аничка перебувала у США, де активно гастролювала Штатами з благодійними концертами у підтримку поранених бійців АТО (співачка дала за океаном десятки концертів, на яких зібрала на реабілітацію українських воїнів понад 100 тисяч доларів), - сьогодні вона вдома, в Україні. І їй так хочеться відчути своє, рідне, різдвяне диво.

Крім того, Аничка – учасниця масштабного соціально-мистецького проекту #ПісніВійни, у якому сучасні фронтові пісні записують у дуетах воїнів-авторів із професійними артистами. Аничка написала музику на вірш військового льотчика Сергія Тітаренка «Настане мирний час», вона ж і виконала пісню разом із бійцем. Прем’єра цього синглу (уже сьомого у рамках проекту) запланована на кінець січня.