У Костополі та Володимирці працівники поліції провели обшуки у двох гральних закладах. За їх результатами вилучено системні блоки, монітори та гроші.

Працівники групи реагування патрульної поліції восьмого січня близько 16 години під час патрулювання вулиць селища Володимирець у приміщенні без вивіски виявили гральний заклад. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої виявили та вилучили шість системних блоків, стільки ж моніторів, клавіатур та мишок, два записника та 960 гривень.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські у рамках кримінального провадження, відкритого за статтею 203-2 Кримінального кодексу України, на підставі ухвали суду провели санкціонований обшук у приміщенні грального закладу міста Костопіль. У закладі гравців не було, однак знаходились два адміністратори. У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили вісім системних блоків, моніторів, мишок, клавіатур та тисячу 850 гривень. Поліцейські встановили, що заклад розташований у приміщенні квартири багатоповерхівки. Тож одразу встановили і його власника, яким виявився мешканець Костополя. Досудове розслідування триває. Відповідно до санкції статті порушникам Закону загрожує покарання у виді штрафу в розмірі від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.