Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен По можливості, більше гуляйте на свіжому повітрі. У вас відразу ж поліпшиться самопочуття і підніметься настрій.

Телець Сьогодні більше пийте свіжо завареного смачного чаю. Важливо, щоб він не ставився до категорії «фіточаїв», які обіцяють покращити здоров'я, повернути молодість та інше.

Близнюки Нині можливі дрібні нездужання. Однак вони не варті того, щоб на них звертати увагу. Погодьтеся, набагато краще радіти життю, ніж шукати постійні проблеми.

Рак Захистіть свій організм від шкідливих факторів навколишнього середовища. Інакше ви відчуєте втому і головний біль.

Лев У цей день рекомендується відмовитися від шкідливої їжі. Виключіть зі свого раціону жирну, гостру і сильно солену їжу і віддайте перевагу свіжим овочевим салатам і фруктам.

Діва Якщо ви починаєте курс лікування, то існує велика ймовірність того, що він дасть позитивні результати. Так що не втрачайте часу і дотримуйтесь порад зірок.

Терези Нині вас може трохи підвести пам'ять. Зокрема, ви подумаєте, що вже зустрічалися з подібною ситуацією, але насправді, це не так. Візьміть себе в руки якомога швидше, щоб знайти правильний вихід.

Скорпіон Не слухайте людей, які з усіх сил намагаються зіпсувати вам настрій. Інакше у вас погіршитися самопочуття і настрій.

Стрілець Не зловживайте в цей день напоями, які бадьорять: кава, зелений чай і енергетики. Якщо вам необхідні сили, то краще добре виспатися і щільно поснідати.

Козеріг Нині ви зможете самостійно вирішити свої проблеми. Дійте продумано і будьте уважні до свого здоров'я.

Водолій Не починайте ніяких дієт. Вашому організму зараз буде нелегко перенести обмеження в раціоні. Краще просто відмовитися від шкідливої їжі.

Риби Ваш організм хоче відпочити. Дайте йому таку можливість, щоб надалі працювати більш продуктивно.