З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час святкових заходів рятувальниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Гоща 13 січня проведено відпрацювання документів оперативного реагування на території жіночого монастиря Святої Покрови, Михайлівської Української Православної Церкви на вул. Шевченка та Української Православної Церкви вул. Новій.

В ході відпрацювання працівники Служби порятунку «101» ретельно вивчили планування об’єктів, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, здійснили перевірку з пуском води пожежних гідрантів, розташованих на території релігійних конфесій.

Також, рятувальники перевірили справність систем пожежної автоматики, резервного електроживлення, відповідність нормативним документам шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння та обізнаність представників церковних закладів щодо проведення першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій та надали ряд детальних рекомендацій з покращення стану пожежної та техногенної безпеки об'єктів.

Інформує Гощанський РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic

pic