Учора, 15 січня, після опівночі у селі Залужжя відбулася стрілянина, у результаті якої двоє місцевих жителів опинилися на лікарняних ліжках. Правоохоронці встановлюють місце знаходження зловмисників.

Слідчо-оперативна група, яка прибула до місцевого розважального закладу, встановила, що сутичка відбулася через особистий конфлікт місцевих жителів та приїжджих молодиків.

У розпалі конфлікту зловмисники вистрелили із мисливської рушниці. Коли 21-річний та 46-річний місцеві жителі намагалися забрати зброю у нападників, ті здійснили у них два постріли. Після цього зникли з місця події на власному авто у невідомому напрямку. У результаті сутички молодики отримали вогнепальні поранення плеча та стегна. Їх госпіталізували у травматологічне відділення Дубровицької центральної районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. У поліції розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 ( хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Нині проводяться розшукові заходи щодо встановлення місця перебування осіб, причетних до тяжкого злочину. Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic