Протягом доби на території Рівненської області зареєстровано:

16 січня о 11:09 в селі Єльне, Рокитнівського району, в приватному господарстві вогнем знищено літню кухню. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

16 січня о 11:15 в селі Корост Сарненського району, в приватному господарстві вогнем знищено дах та перекриття житлового будинку на площі 50 м2, речі домашнього вжитку в житловому будинку. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

Також, 16 січня о 13:16 в селі Орестів, Здолбунівського району в приватному господарстві вогнем знищено другий поверх житлового будинку на площі 60 м2 . Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

16 січня о 18:10 в селі Городок Рівне нського району, загорання сміття в неекслуатуючій будівлі. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

16 січня о 20:26 в селі Українка Острозького району, В приватному господарстві вогнем знищено речі домашнього вжитку в одній із кімнат житлового будинку. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

Вночі, 17 січня о 00:50 в селі Осницьк Рокитнівського району, вогнем знищено покриття та перекриття будівлі. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

Також, 17 січня о 02:44 в селі Ясинець Дубровицького району, в приватному господарстві Вогнем знищено перекриття на площі 24 м2 будівлі бані, пошкоджено стіни на площі 20 м2. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.