"Різдвяний передзвін" – це традиційна щорічна благодійна ініціатива групи компаній «РЕНОМЕ». Вже п’ятий рік поспіль працівники організації впродовж кількох днів з колядками та щедрівками вітають з новорічно-різдвяними святами своїх партнерів та інші установи міста.

Кожного разу всі зібрані кошти компанія передає на допомогу важкохворим дітям. Тому мета проекту – популяризувати благодійність як акт добровільної безкорисливої допомоги тим, хто її потребує.

Цьогоріч спільними зусиллями наколядували 44 701 гривню. Ці кошти стали цільовою допомогою п'ятьом онкохворим дітям (по 7 тисяч гривень). Також традиційно вирішили підтримати дитяче відділення Рівне нського міського центру медико-соціального обслуговування та реабілітації інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату. Минулого року на частину зібраних коштів для Центру було придбано ортопедичний вертикалізатор. Зараз планують забезпечити медичний заклад біговою доріжкою EnergyFIT EF-5501B (https://domsporta.com.ua/begovaya-dorojka-energyfit-ef-5501b).

Ось ті, заради кого колядували цього року:

Андрій Антонюк – 9 років, лімфогрануломатоз

Олександра Киричик – 3 роки, нейрофіброматоз

Шелях Марiя – 12 років, лейкоз

Владислав Тишков – 16 років, лімфома

Юра Шупик – 23 роки, гострий лімфобластний лейкоз



pic

Загалом вже за п’ять років благодійною колядою вдалось зібрати близько 125 тисяч гривень та допомогти 27 дітям.

Хор "Різдвяного передзвону" обійшов майже сотню рівненських установ, зокрема заколядували і на ТРК "Рівне 1", та дякує всім, хто долучився до збору коштів та підтримав благодійну мету. Ваш внесок вагомий і важливий для кожної дитини, котрій ви допомогли.